Livet som Plural

Livet som Plural

Menu

Livet som plural

15 May 2021

Ute på vift...

Denna helgen är jag ute på vift. Först frisören, för att göra rastaflätor. Blev riktigt nöjd. Sen vidare till en kompis som körde mig halvvägs till mormor. Så mormor idag och sedan kalas imorgon, hos en annan kompis. Vidare till pappa för att hämta ut en paket på posten och sen hem till mitt boende.

Är helt slut efter resandet igår men ändå kul att vara hos mormor (hon är färdigvaccinerad). Idag kom brorsan med familj och syrran med familj också till mormor för att fira brorsans son som blev 6år för lite drygt en vecka sedan. Så det är fullt ös... Jättekul att träffa alla men jag får kliva fram så att alla orkar.

I början av veckan var det en tur till sjukhuset för systemet mådde inte så bra. I mitten av veckan rymde Ella från boendet. Ella är 6år. Men det slutade hemma igen som tur var. Ella rymde för en annan boende spottade, Ella får flashbacks när någon spottar...

 // Gunn, 46år, syst. Joy

15 Apr 2021

Psykiatriskt boende

Jag bor på ett psykiatriskt boende. Jag har en egen lägenhet med trädgård och tillgång till personal, dygnet runt, när det behövs. Jag trivs jättebra!

Just nu renoveras min lägenhet efter en vattenskada. Det är minde kul att behöva flytta i två månader men jag har fått en jättefin liten ersättningslägenhet.

Pratade med en personal igår, om denna hemsidan. Hon beskrev hur de upplever/ ser när jag pendlar mellan olika alters och dissociation. Tänkte jag ska få henne att skriva ner något som kan publiceras här. Intressant att veta hur andra upplever det också.

Många gånger vill folk runt om mig "bara prata med Joy", de vägrar prata med andra delar. Vilket jag tycker är obota korkat. Jag ser det som att kroppen är Joy, sen vem som frontar är mindre relevant då alla har rätt att finnas, även de delarna jag inte kommer överens med, Jag blir faktiskt rätt krängt när folk inte vill kommunicera med hela oss. 

// Beata 43år, syst. Joy

13 Apr 2021

"Ofcourse this is happening inside your head, but why on earth should that meen it is not real"
Albus Dumbledore, Harry Potter

Jag älskar det här citatet från en av mina favoritböcker, Harry Potter. Det är så talande. Vad jag upplever upplever är verkligt för mig, oavsett vad andra tycker och deras erfarenheter är verkligt för dem.
// syst. Joy
12 Apr 2021

Välkommen

Idag är en stor dag, en dag då vi äntligen publicerar Livet som Plurals hemsida.
Livet som Plural